četvrtak, 19. svibnja 2016.

Labin Rabac Tourist Board

Valamar Terra Magica]
21-22 svibnja / Rabac - Labin
Pridružite # biciklističke obožavatelje na biciklističkoj vikenda i 2016 # ValamarTerraMagica utrke. Prva utrka Valamar Uvod pozornici, na rasporedu u subotu, 21. svibnja donosi vam priliku da osjeti suštinu luta terena istočne Istre, dok jahanje na 20 km dugoj stazi koja će vas odvesti od # Rapca do cilja u Labinu. Pravi biciklizam spektakl je tek slijedi u nedjelju, 22. svibnja s 70 km staza i 2000 m nadmorske visine. Ako je to previše izazov za vas, vi još uvijek može uspješno završiti stazu na dvije kontrolne točke, nakon 35 odnosno 50 km. Staze kroz atraktivnim lokacijama širom Rabac, # Labina i Istre. Koji god staza se odlučite, ne možete pogriješiti. Vi ćete osjetiti čari istarskih makadamske ceste, osamljene obalne crte staze, i uživati ​​u pogledu s pogledom na spektakularne panorame Kvarner. Nakon utrke, liječiti se i skočiti u more da obnovite energiju. Plivati ​​zajedno najljepših istarskih plaža s kristalno čistim morem. Tijekom cijele godine * # Valamarbikehotels popust od 20% na cijenu smještaja i masažu u hotel i slobodno bocu bicikl za vodu. * Ponuda ne vrijedi od 15. lipnja do 1. rujna 2016.[Valamar Terra Magica]
May 21 - 22 / Rabac - Labin

Pridruži se ‪#‎biciklizam‬ navijača u biciklizmu vikend i 2016‪#‎valamarterramagica‬ rase. Prva utrka valamar uvod pozornici, zakazan u subotu, 21. svibnja, donosi vam priliku da se osjećaju esencija nepravilan teren od istočne istre dok sam jahao na 20 km dug trag koji će te odvesti iz ‪#‎rabac‬ Do cilja u labinu. Pravi biciklizam spektakl je ipak slijediti u nedjelju, 22. svibnja sa 70 km, staza i 2000 m visine. Ako je to preveliki izazov za tebe, još uvijek možeš uspješno završiti trag na dvije kontrolne točke, nakon 35 tj. 50 km. Staza vodi kroz atraktivne lokacije oko rabac i ‪#‎labin‬ i istarski zaleđa. Koji god trag izabereš, ne možeš pogriješiti. Osjetit ćeš šarm istarskih makadamske ceste, osamljeni obale puteve, i uživajte u pogledima s pogledom na spektakularan panorama od kvarnerski zaljev. Nakon utrke, odnositi se prema sebi i skočiti u more da obnovite energiju. Plivaju najljepših istarskih plaže s kristalno čistim vodama.
Tijekom cijele godine # ‪#‎valamarbikehotels‬ nudimo 20 % popusta na usluge smještaja cijenu i masažu u hotelu, i slobodno bicikl boca za vodu.
* ponuda nije valjan od lipnja 15 do 1 rujna, 2016





Nema komentara:

Objavi komentar