srijeda, 29. lipnja 2016.

RECEPT KOJI ĆE VAM SPASTI PLUĆA: Radite ove stvari naredna tri dana i OPORAVITE svoj organizam


Bilo da ste pušač ili ne, može vam se dogoditi da imate problema sa plućima. Ukoliko ste pušač, tim gore, jer su vam pluća sigurno veoma oštećena. Ovaj recept će vam pomoći da ih pročistite u samo 72 sata.6657-pluca-580x0


Pre nego što počnete sa ovim tretmanom, potrebno je da izbacite sve mlečne proizvode, kako bi se relo rešilo toksina iz njih.
Kada ste to uradili, pratite sledeću kuru:
– Prvog dana, pre spavanja popijte šolju biljnog čaja. To će pomoći vašim crevima da se reše toksina koji izazivaju konstipaciju, i time ćete olakšati plućima da rade svoj posao.
– Pre doručka iscedite dva limuna u toploj vodi i popijte to.
– Popijte 300 mililitara isceđenog grejpfruta. Ukoliko ne volite grejpfrut, slobodno ga zamenite ananasom – ove dve voćke sadrže prirodne antioksidanse koji pomažu vašem disajnom sistemu.
– U periodu između doručka i ručka popijte 300 mililitara ceđene šargarepe. Time ćete alkalizovati svoju krv.
– Za vreme ručka obavezno u telo morate uneti sok od 400 mililitara koji sadrži kalijum, koji se u telu ponaša kao tonik za čišćenje. Pre odlaska u krevet popijte 400 mililitara soka od brusnice, koji će se izboriti sa bakterijama u vašim plućima koje izazivaju infekcije.
– Obavezno vežbajte. Pored toga, svakodnevno uživajte u toploj kupki koja traje oko 20 minuta – time ćete pomoći telu da se reši toksina. Pored svega toga, inhalirajte se uz pomoć ulja od eukaliptusa.
Izvor: Dnevno.rs


Ukusno i egzotično: Kokos kolač sa čokoladom

Dolaze vam iznenadni gosti, a nemate nikakav slatkiš da ih poslužite? Za pripremu ove poslastice neće vam biti potrebno više od pola sata.Ukusno i egzotično: Kokos kolač sa čokoladom

Utorak, 29. apr 2014. u 13:27

Ukusno i egzotično: Kokos kolač sa čokoladom

Dolaze vam iznenadni gosti, a nemate nikakav slatkiš da ih poslužite? Za pripremu ove poslastice neće vam biti potrebno više od pola sata.
 
  
Ukusno i egzotično: Kokos kolač sa čokoladom
Potrebno je: četiri jaja, 12 kašika šećera, 1 decilitar ulja, dva decilitra mleka, 12 kašika brašna, prašak za pecivo, dve kašike kakao-praha, 100 grama kokosovog brašna, 100 grama čokolade za kuvanje, kašika putera

Priprema: Varjačom umutite jaja, šećer, decilitar i po mleka, ulje, brašno, prašak za pecivo, kakao i kokosovo brašno. Pleh namažite uljem, pospite brašnom i sipajte smesu, pa je pecite 25 minuta na 220 stepeni.

U šerpici rastopite kašiku putera, pola decilitra mleka i 100 grama čokolade, pa prelijte preko vrućeg kolača.

Želudac vam nije na mjestu…Evo kako da ga vratite u normalu u par poteza…(VIDEO)

Često vam se dešava da vam želudac nije na capture-20150621-092903

Želudac vam nije na mjestu…Evo kako da ga vratite u normalu u par poteza…(VIDEO)


Često vam se dešava da vam želudac nije na mjestu? Kako je to neugdan osjećaj i tup bol..
capture-20150621-092903
Sve ste pokušavali,ali nije vam uspjevalo da se vrati na mjesto?
Ovdje vam predstavljamo nameštanje želuca samopomoć kod lakših slučajeva.
Brzo, jednostavno i lako utvrdite da li vam je želudac pomjeren i u par poteza ga vratite u normalu.
Možda je nekada više puta potrebno ponoviti proceduru.
Pogledajte video:
Izvor: zanimljivekreacije.com

? Kako je to neugdan osjećaj i tup bol..

DOŽIVITE STOTU: Napravite eliksir od šargarepe!


Šargarepa popravlja vid, djelotvorno deluje protiv raka, kožu čini mladom i zdravo




d

m.

DOŽIVITE STOTU: Napravite eliksir od šargarepe!

Šargarepa popravlja vid, djelotvorno deluje protiv raka, kožu čini mladom i zdravom.
d
Recept za dug život krije se u samo nekoliko zdravih namirnica. Pripremite ovaj napitak dugovečnosti i popijte odmah nakon pripreme, piše „atma.hr”.
Sastojci:
– 4 šargarepe
– 3 jabuke
– sok od polovine jednog limuna
– komadić oguljenog đumbira (2 cm)
Priprema:
Sve sastojke ubacite u sokovnik i dobijeni sok popijte. Šargarepa popravlja vid, delotvorno deluje protiv raka, kožu čini mladom i zdravom; takođe, dobra je za srce, zube i desni, čisti telo i štiti od srčanog udara.
Jabuka jača imunitet, potpomaže mršavljenju, stimuliše rad bubrega, jetre i žuči, štiti od bolesti usne duplje, stimuliše probavu, štiti srce i krvne sudove, uklanja stres, umor i nesanicu, štiti od bakterija i virusa, sprečava nekoliko vrsta raka.


AKO STE PUŠAČ ILI STE ČESTO U ISTOJ PROSTORIJI S PUŠAČEM,ONDA VAM TREBA OVAJ ELIKSIR ZA ČIŠĆENJE PLUĆA!

Najbolje bi bilo da cigarete ostavite zauvijek, ali ako to ne možete da uradite, predlažemo vam da ovaj čudesan recept za eliksir ubacite u vašu svakodnevnu ishran


djz6t



djz6t
Isto tako česta istraživanja pokazuju da su od nikotina ugroženiji ljudi koji ne puše a često su u istoj prostoriji s ljudima koji konzumiraju cigarete i udišu taj dim.
Ako ste aktivan pušač ili pak pasivan pušač,onda je ovaj recept za vas:
Recept za napitak koji čisti pluća od cigareta:
Sastojci:
– 400 g luka
– 1 litar vode
– 400 g smeđeg šećera
– 2 kašike kurkume
– mali oljušten korijen đumbira
Bijeli i crni luk
Već znamo da imamo mnogo koristi od belog i crnog luka. Oni imaju antikancerogeno dejstvo i odličnu prevenciju protiv mnogih maligniteta. Luk je posebno efikasan u prevenciji različitih respiratornih infekcija.
Đumbir
Ovaj drevni istočnjački začin dugo je poznat po svom čudesnom ljekovitom dejstvu. Đumbir je takođe važan za odlaganje slojeva sekreta pušača u plućima.
Kurkuma
Ovaj zapanjujući žuti začin je bogat vitaminima i mineralima i sadrži ljekovite omega 3 masne kiseline. Kurkuma deluje antivirusno, antibakterijsko i antikancerogeno, tako da je veoma poželjno da se uključi u svakodnevnu ishranu.
Priprema:
Sipajte vodu zajedno sa šećerom i ostavite da proključa. Dodajte očišćen luk iseckan na četvrtine i rendani đumbir koren (veličine palca). Stavite kurkumu i kada počne ključanje, smanjite temperaturu.
Kuhajte dok se tečnost ne umanji za dva puta, zatim stavite u staklenu teglu, a kada se smesa potpuno ohladi, čuvajte je u frižideru.
Uzmite dvije kašike ujutru (na prazan stomak) i uveče, dva sata poslije obro