Autor: Muki 52
452 objavljenih recepata
u:
Phil višnje:
Način pripreme:
Kora:
U zdjelu stavite mljeveni keks, maslac i sok od višnje. Rukom sastavite sastojke i ako vam je masa suha za formiranje kore slobodno još dodate soka. U kalup br.26 stavite papir za pečenje i formirajte koru.
Kora:
U zdjelu stavite mljeveni keks, maslac i sok od višnje. Rukom sastavite sastojke i ako vam je masa suha za formiranje kore slobodno još dodate soka. U kalup br.26 stavite papir za pečenje i formirajte koru.
Bijeli fil:
Umutite sirni namaz sa šečerom, sokom od limuna i koricom, posebno umutite vrhnje za šlag i sastavite ga sa umučenim namazom. U pripremi želatin otopite u hladnoj vodi i kad nabubri lagano ga zagrijete da se otopi i nakon toga dodajte u kremu stalno muteći. Kremu nanesite na koru.
Umutite sirni namaz sa šečerom, sokom od limuna i koricom, posebno umutite vrhnje za šlag i sastavite ga sa umučenim namazom. U pripremi želatin otopite u hladnoj vodi i kad nabubri lagano ga zagrijete da se otopi i nakon toga dodajte u kremu stalno muteći. Kremu nanesite na koru.
Krema višnje:
Želatina staviti u hladnu vodu da nabubri. Višnje sa šećerom malo kuhati, dodati želatinu i kratko pirjati, izvadite iz ploča i nakon nekoliko minuta i polako izvadite trešnja redajte po fil, kad je završio zatim red polako ulijte sok koji su višnje napustio red preko višanja. Kolač ohladiti par sati i naravno uživati u njegovu okusu ....
Želatina staviti u hladnu vodu da nabubri. Višnje sa šećerom malo kuhati, dodati želatinu i kratko pirjati, izvadite iz ploča i nakon nekoliko minuta i polako izvadite trešnja redajte po fil, kad je završio zatim red polako ulijte sok koji su višnje napustio red preko višanja. Kolač ohladiti par sati i naravno uživati u njegovu okusu ....
Uživajte!
Nema komentara:
Objavi komentar