petak, 4. ožujka 2016.

Home / Zanimljivosti i zabava / ZASTRAŠUJUĆA KRVOLOČNA ZVIJER HARA SRBIJANSKOM PLANINOM KOPAONIK: Nestalo dvoje Kineskih turista

Screenshot_12



Home / Zanimljivosti i zabava / ZASTRAŠUJUĆA KRVOLOČNA ZVIJER HARA SRBIJANSKOM PLANINOM KOPAONIK: Nestalo dvoje Kineskih turista
Screenshot_12

ZASTRAŠUJUĆA KRVOLOČNA ZVIJER HARA SRBIJANSKOM PLANINOM KOPAONIK: Nestalo dvoje Kineskih turista

Na planinskom masivu Kopaonik u Srbiji dešava se zastrašujuća situacija koju ni jedan medij u regionu ne prenosi.

Naime mnogi stanovnici planinskih sela prijavili su viđanje ogromne dosad nepoznate životinje veličine preko 2 metra. Jovan D. je rekao da je jedne noći prolazio kraj jedne stare vodenice i ugledao zvijer nalik na psa i gorilu  sa velikim zubima i kandžama kako jede srndaća.
Ostao sam prestravljen pa sam se lagano povukao i otišao drugim putem prema svom selu. On je još dodao da je ova zvijer stojala na 2 noge i kretala se veoma brzo oko svog plijena.
Takođe je prijavljeno da su nestala 2 Kineska turista te da je policija i izlazila na njihovo zadnje mjesto na kojem su viđeni a gorska služba je pokrenula akciju potrage. Stanovnici su u strahu jer ovakva zvijer nikada nije viđena na Balkanu i u Srbiji.
Moguće da se radi o nekakvoj mutaciji ili zaista postoje životinje koje se ne pokazuju osim u rijetkim slučajevima kada ih glad ili nužda natjera. Prema opisu da životinja liči na psa i gorilu  skupa sa glavom psa i tijelom gorile možemo zaključiti da se radi zaista o krvoločnoj zvijeri. Tragovi stopala većih od čovječijih su uočeni na brojnim mjestima ovog planinskog masiva.







Nema komentara:

Objavi komentar