nedjelja, 27. ožujka 2016.

Ljepota i zdravlje KAKO IZGUBITI 31KG BEZ VJEŽBI U 4 TJEDNA: SA OVOM MOĆNOM FORMULOM KOJA ĆE VAS UČINITI VITKIM! KAKO IZGUBITI 31KG BEZ VJEŽBI U 4 TJEDNA: SA OVOM MOĆNOM FORMULOM KOJA ĆE VAS UČINITI VITKIM!


Biznismen imenu Dave Asprey postala sve bijes nakon dijele njegove napitak za mršavljenje prije nekoliko mjeseci. Ovaj napitak je napravljen od Kokosovo ulje i Nescafe i to stvarno čini čuda!
Kako sam Lost 31 funti bez Vježba u 4 tjedna Sa ove moćne New Slimming Formula
“Pokušajte to samo jednom, sa najmanje 2 Tbs maslaca, i nemaju ništa drugo za doručak. Vidjet ćete doživjeti jedan od najboljih jutra svog života, uz bezgraničnu energiju i fokus. Neverovatno “- rekao je Dave.



Ovaj kremasti napitak od kokosovog ulja i Nescafe je vrlo ukusna i bogata kalorijama, što znači da služi kao zamjena za cijeli obrok. U stvari, nakon što je pio ovaj energetske bombe, osjećat ćete se puni u naredne tri sata.
Ono što čini ovaj napitak toliko efikasan je visoka koncentracija masti. Dakle, osim što pruža osjećaj sitosti, to će vam dati poticaj energije zbog efekta kofeina.
Iako postoji mnogo različitih verzija piće na raspolaganju, predstavljamo originalna verzija! Provjeri:
Sastojci:
A kašičice kokosovog ulja
A kašičice Nescafe
½ žlice kakaa
1 dl kipuće vode
1 dl bademovog mlijeka
Upute:
Prvo, stavi kafu i kakao u svoj omiljeni šolju i prelijte vrelom vodom nad njima. Beat the mješavina sa aparat za kavu i potom dodajte bademovo mlijeko. Na kraju, dodati kokosovo ulje.
Mi smo sigurni da da će ovaj napitak postati svoj omiljeni jednom svoj pokušaj. Pored ukus usta zalijevanje, to je jedan od najboljih saveznika u borbi protiv viška kilograma.

Nema komentara:

Objavi komentar