Pripremanje torte traži malo više vremena jer je potrebno napraviti smjesu za biskvit kao i za kremu. Bilo bi najbolje prvo riješiti biskvit na koji će potom ići slasna smjesa. Potrebno je nakon što ste razbili jaja dobro ih umutiti i potom promiješati s brašnom, praškom za pecivom i šećerom.
Nakon što ste napravili smjesu za biskvit podijelite ju na dva dijela i stavite u pećnicu, a sve kako bi na kraju mogli nakon što stavite kremu preklopiti donji sloj drugim dijelom biskvita. Pecite ga na 180 stupnjeva između 10 i 15 minutai provjeravajte kako biskvit ne bi izgorio.
Za savršenu kremu potrebno je skuhati puding i dodati kokos te sve dobro promiješati. U međuvremenu potrebno je otopiti čokoladu na ulju ili maslacu. Nakon 15 minuta izvadite kore iz pećnice i premažite prvo kremom, a onda čokoladom i na kraj drugi dio kore. Na kraju pečete najviše 30 minuta na 180 stupnjeva.
biskvit:
- 3 žlice brašna
- 1/2 vrećice praška za pecivo
- 5 žlica šećera
- 5 haha
krema:
- 4 žlica šećera
- 600 ml mlijeka
- 50 g kokosa
- 1 vrećica pudinga
glazura:
- 2 žlica ulja ili 50 g maslaca
- 100 g čokolade za kuhanje
- 150 ml slatkog vrhnja
Nema komentara:
Objavi komentar